1/2+2

apartmaji-korosec-luna-miniSamostojna hiška iz lesenih hlodov, velika cca 70m2.  Stoji ob jezeru, približno 100m od recepcije.V pritličju je bivalni del s kuhinjo, jedilnico in dnevnim prostorom ter kopalnica, na odprti galeriji pa je urejena spalnica z vodno posteljo. V apartmaju sta 2 LCD TV, klima, kamin. V kuhinji so poleg drobnega inventarja (krožniki, posode, kozarci…), na voljo tudi kavni avtomat, opekač, mikrovalovna pečica, pomivalni stroj, kuhalnik za vodo, steklokeramična plošča s pečico, hladilnik z zamrzovalnikom. V kopalnici so na razpolago brisače, kopalni plašč, copati, wc papir ter pribor za osebno higieno (tuš gel, šampon, zobna krtačka z zobno pasto, britvice, brivska pena,…)

Oglejte si fotogalerijo

1/4+2

korosec-apartma-zeleni-miniApartma se nahaja v mansardi lesene hiše, nad recepcijo. Velik je cca 70m2 in ima kuhinjo z jedilnico, dnevni prostor, spalnico, kopalnico, balkon. V kuhinji so poleg drobnega inventarja (krožniki, posode, kozarci, kuhinjske krpe…), na voljo tudi kavni avtomat, opekač, mikrovalovna pečica, steklokeramična plošča s pečico, hladilnik z zamrzovalnikom. V kopalnici so na razpolago brisače, copati, tekoče milo, tuš gel, šampon, wc papir.

Oglejte si fotogalerijo

1/4+2

korosec-apartma-rumeni-miniApartma se nahaja v leseni hiši in je velik cca 66m2. V pritličju ima kuhinjo z jedilnico, dnevni prostor,  kopalnico, teraso, v nadstropju sta 2 spalnici in kopalnica. V kuhinji so poleg drobnega inventarja (krožniki, posode, kozarci, kuhinjske krpe…), na voljo tudi kavni avtomat, opekač, mikrovalovna pečica, steklokeramična plošča s pečico, hladilnik z zamrzovalnikom, pomivalni stroj. V kopalnici so na razpolago brisače, copati, tekoče milo, tuš gel, šampon, wc papir.

Oglejte si fotogalerijo

1/4+2

korosec-apartma-oranzni-miniApartma se nahaja v leseni hiši in je velik cca 66m2. V pritličju ima kuhinjo z jedilnico, dnevni prostor,  kopalnico, pokrito  teraso, v nadstropju sta 2 spalnici, kopalnica in balkon. V kuhinji so poleg drobnega inventarja (krožniki, posode, kozarci, kuhinjske krpe…), na voljo tudi kavni avtomat, opekač, mikrovalovna pečica, steklokeramična plošča s pečico, hladilnik z zamrzovalnikom, pomivalni stroj. V kopalnici so na razpolago brisače, copati, tekoče milo, tuš gel, šampon, wc papir.

Oglejte si fotogalerijo

1/2+2

Samostojna hiška iz lesenih hlodov, velika cca 70m2.  Stoji ob jezeru, približno 100m od recepcije.V pritličju je bivalni del s kuhinjo, jedilnico in dnevnim prostorom ter kopalnica, na odprti galeriji pa je urejena spalnica s posteljo in baldahinom. V apartmaju sta 2 LCD TV, klima, kamin. V kuhinji so poleg drobnega inventarja (krožniki, posode, kozarci…), na voljo tudi kavni avtomat, opekač, mikrovalovna pečica, pomivalni stroj, kuhalnik za vodo, steklokeramična plošča s pečico, hladilnik z zamrzovalnikom. V kopalnici so na razpolago brisače, kopalni plašč, copati, wc papir ter pribor za osebno higieno (tuš gel, šampon, zobna krtačka z zobno pasto, britvice, brivska pena,…)

Oglejte si fotogalerijo

V ceno najema je vključeno:

  • posteljno perilo s tedensko menjavo
  • brisače (menjava po potrebi)
  • kuhinjske krpe
  • elektrika
  • voda
  • ogrevanje
  • uporaba vrta in žara

Pri najemu apartmaja za vsaj 4 nočitve ali več, lahko brezplačno koristite enkraten obisk savne z vodno posteljo na apartma. Prav tako vam pripada en gratis obisk solarija po osebi.

Za dodatne informacije si oglejte CENIK najema apartmajev.

Ob rezervaciji apartmaja vas prosimo, da vplačate akontacijo, ki znaša 50% celotnega zneska. Preostanek plačate ob odhodu. Če imate za naše storitve darilni bon, nam namesto plačila akontacije pošljete bon.

Ste se že odločili in bi radi oddali rezervacijo?

Ali pa imate za nas kakšno vprašanje?

Novoletni termini

Najkrajši termin za najem zelenega, rumenega in oranžnega apartmaja je 3 noči. Izhodiščna cena je za 4 osebe.
Cena za najem se poviša pri 3 nočitvah za 30%, pri 4-5 nočitvah za 20%, za 6 nočitev ali več, ostane cena ista.
Za apartma Luna in Venera je najkrajši najem 2 noči, cena najema je 220 €/noč za 2 osebi. Pri najemu za 3 noči ali več je cena 190eur/noč za 2 osebi. Doplačilo za otroka do 12 let je 30eur/dan (25eur/dan- 3 dni ali več), za odraslo osebo pa 50eur/dan (40eur/dan – 3 dni ali več). Doplačilo za hišnega ljubljenčka je 30eur/dan.

Rekreacija

Sama okolica vas vabi na sprehode v naravo.

Priporočamo vam sprehod po parku Mozirski Gaj, planinarjenje, ogled Snežne jame ali jame Pekel, ribolov, kolesarjenje, smučanje na Golteh, spust s kajakom ali raftom po Savinji, kopanje v Termah Topolšica, jezdenje s konji, ogled Rimske nekropole v Šempetru…

Otroško igrišče in jezero

korosec-wellness (4)Otroci se lahko zabavajo na otroškem igrišču. V naravnem jezeru lahko zaplavate in se prijetno ohladite ali pa si krajšate čas z ribolovom. Ulovljene postrvi si lahko tudi pripravite kot slastno kosilo ali večerjo.

Izposoja koles, motornih sani in tekaških smuči

korosec-wellness (1)Možna je tudi izposoja koles in kolesarske prikolice za prevoz najmlajših. Pozimi lahko adrenalin sproščate v vožnji z motornimi sanmi, se drsate na zamrznjenem jezeru ali si najamete tekaške smuči.

Naravne znamenitosti Zgornje Savinjske doline:

Kulturno-zgodovinske znamenitosti: