parallax background

Darilni boni

Darilni bon vam oblikujemo po vaših željah. Lahko ga kupite pri nas, lahko pa ga naročite preko telefona na 03 583 11 22 in 031 619 634 ali preko povpraševanja.

Bon vam pošljemo po pošti in ga plačate po povzetju. Pri tem so stroški pošiljanja 4eur + 4,6% od vrednosti bona. Lahko ga plačate tudi na naš TRR. Nakažete znesek v vrednosti darilnega bona, ki ste ga naročili + 2eur za priporočeno pošiljko. Bon vam pošljemo po prejetem plačilu.

TRR št.SI56 0237 4025 6989 838 – NLB

Za izdelavo darilnega bona potrebujemo podatke: ime, komu je bon namenjen, ob kakšni priložnosti, kdo bon poklanja in naslov, kam bon pošljemo.
Na bon dodamo sličico in verz ali misel, primerno priložnosti, ob kateri bon podarjate. Če imate kakšno svojo željo glede oblikovanja in vsebine bona, nam to lahko pošljete.

Ob rezervaciji storitev, ki ste jih prejeli, je pomembno, da točno poveste, kaj je navedeno na darilnem bonu. Ob prihodu prinesete s sabo mali kuponček, kjer je navedena storitev in datum veljavnosti, darilni bon z vašim imenom pa ostane vam.

Darilni bon ima veljavnost 6 mesecev in je zaželjeno, da se ga v tem času izkoristi.

Darilni bon NI izplačljiv v gotovini, lahko pa ga zamenjate za katerokoli drugo storitev iz naše bogate ponudbe. 

Brez malega kupončka, ki velja kot plačilno sredstvo, žal storitve ni mogoče koristiti. 

Po preteku veljavnosti lahko bon izkoristite še v 2 letih z 20% doplačilom od sedanje vrednosti. Po preteku 2 let je vaš bon vreden še 50% od nakupne vrednosti. Po 5 letih je vaš bon neveljaven.

 

Imate še kakšno dodatno vprašanje?

Kontaktirajte nas!