Masaže

Masaža pomeni izmenjavo dotika med dlanmi in telesom.

Osrednji del masaže je dotik, kljub temu pa dobra masaža ne prodre
samo v kožo, ampak celo globlje, v mišice in kosti.

Masaža je eden najlažjih načinov za pridobivanje in ohranjanje trdnega zdravja.

Definiramo jo lahko kot delovanje mehaničnih in mehkih struktur na človeško telo, z namenom preprečiti ali ublažiti bolečino, slabo počutje, mišične spazme in stres. Masaži bi lahko rekli tudi umetnost dotika, saj je tisti, ki masira, na nek način tudi umetnik. Dotik ima zelo velik psihološki učinek in nam daje tudi tisti manjkajoči občutek negovanja, ki je zelo pomembna komponenta pri zdravljenju. Masaža ima močan sprostitveni in terapevtski učinek ter blagodejno učinkuje na psiho človeka, saj zmanjšuje stres in izboljšuje duševno počutje. Močan vpliv ima na naše splošno počutje, izboljšuje krvni obtok, sprošča mišice, živčevje in sklepe.

Masaža spada med najstarejše in najpreprostejše načine zdravljenja. Še zlasti na Vzhodu je razširjeno prepričanje, da redna masaža koristi vsem ljudem, ne glede na starost.

Masaža spodbuja ali miri, to je odvisno od globine in hitrosti masiranja. Odpravlja napetost, preganja nespečnost ter sprošča boleče mišice, torej poskrbi za dobro počutje. Nekateri so prepričani, da že samo ugodje, ki ga povzroča masaža, učinkuje zdravilno.

Masaža prinaša številne koristi. Njena prednost je tudi v tem, da je prijetno masirati in biti masiran.Klasične ročna masaža zagotavlja niz koristnih učinkov in je zato izjemna naravna pot za pridobivanje ter ohranjanje zdravja. Sprošča napetost v mišicah, spodbuja izločanje odpadnih snovi in posledično zagotavlja hitrejšo regeneracijo tkiv, izboljša sklepno gibljivost, poveča elastičnost kože in izboljšuje splošno počutje. Opazen je tudi lepši videz kože.

V našem masažnem salonu se lahko oglasite, po predhodnem dogovoru, vsak dan v popoldanskem času, razen nedelje in praznikov. Istočasno se lahko izvajata dve masaži.

Zlata masaža Korošec  [70min] – 65 €

luksuzna masaža celega telesa in obraza z oljem, ki vsebuje lističe 24 Ka čistega zlata, v kombinaciji z regenerativnim šipkovim oljem.

Bogata anti-age negovalna formula je namenjena razkošni poživljajoči masaži telesa, ki kožo ovije z žametno mehkobo in nežnim zlatim sijajem.

Razkošno poživlja telo, poveča navlaženost, vitalnost in elastičnos ter vidno upočasni staranje.

Refleksna masaža stopal  [60min] – 40 €

masaža refleksnih con na stopalih, katere glavni cilj je popolna sprostitev, odprava motenega delovanje notranjih organov in vzpostavitev energetskega ravnovesja v telesu.

S pritiskanjem na refleksne točke lahko tako sprostimo in uravnovesimo vse telo ter pomagamo zdraviti številne bolezni. Življenjska energija se pretaka po desetih kanalih, ki imajo začetek in konec na stopalih.

Klasična masaža celega telesa [50min] – 35 €

                                            Klasična masaža celega telesa *SPA* [75min] – 55€

je naravna metoda zdravljenja in ohranjanja zdravja s pomočjo dotika – masaže, ki ne prodre samo v kožo, ampak celo globlje, v mišice in kosti. Masaža se izvaja na celem telesu. Z masažo izboljšamo splošno fizično počutje, vplivamo na kožo, na mišice, na sklepe, na krvni obtok, na podkožno maščobno tkivo, na živčni sistem, ter v končni fazi na naše duševno počutje, kajti stres in druga nezaželjena čustva posledično zvišujejo napetost v telesu.

Terapevtska masaža telesa – delna [40min] – 34€

terapevtska masaža je močnejša masaža, s katero dosežemo sprostitev in povečano prekrvavitev mišic.Je kombinacija ročne masaže, grelnih blazin in protibolečinskega ultrazvoka. Izvaja se na delu telesa, kjer se pojavlja bolečina.

Ena masaža izboljša stanje za nekaj dni, več masaž v razumnih presledkih pa lahko odpravi oz. omili tudi dolgotrajne kronične težave.

Z redno masažo lahko preprečimo poslabšanje stanja, zato se priporoča več masaž zapored.

Športna masaža – cela [40min] – 41 €

športna masaža je specializirana masaža celega telesa, namenjena tako rekreativcem kot vrhunskim športnikom. Tehnike športne masaže se osredotočajo na posebne mišične skupine.

Športna masaža – delna [25min] – 28 €

ima enake pozitivne učinke na telo kot celotna športna masaža, le da se izvaja na polovici telesa, najpogosteje na hrbtenici.

Aroma masaže z vročimi olji [50 min] – 40€

je masaža celega telesa osnovana na tehnikah klasične masaže z vročimi olji, ki so specifični za odpravaljanje določenih težav.

Učinkovito blaži stres, pomaga pri povečani mišični napetosti sprošča napetost v telesu in deluje energijsko.

Pospešuje cirkulacijo, razstrupljanje telesa ter izboljša tonus mišic.

SLADKE SANJE – pomirjajoča, sproščujoča (eterična olja pomaranče, cedre, ylang ylanga, melisa )
DOTIK – proti mišični napetosti (eterična olja sivke, geranije,ylang ylanga, črnega popra.)

 

Klasična masaža telesa – delna [30min] – 25€

ima enake pozitivne učinke na telo kot celotna ročna masaža. Je masaža polovice telesa, najpogosteje hrbta ali nog

Aroma masaža ČOKOLADNI OBJEM [50 min] – 40€

je masaža celega telesa osnovana na tehnikah klasične masaže z mešanico olja čokolade in pomaranče , ki deluje hranljivo in blagodejno, obnavlja kožo, pomaga pri povečani mišični napetosti in hitro popelje v globoko stanje sprostitve.

Naravno masažno olje koži hitro povrne vlažnost in ji da prelepo aromo.

V kožo se vpije hitro, popravi otrdelost in elastičnost kože in jo obvaruje pred izgubo vlage, zato je zelo primerna za suho in utrujeno kožo. Vonj čokolade pa spodbuja hormone sreče.

Masaža *LOTOS* [60 min] – 45 €

je masaža celega telesa osnovana na tehnikah klasične masaže in masaže z vročimi vulkanskimi kamni.

Vroči kamni telo dodatno ogrejejo in s tem sprostijo mišice ter pasivno povečajo prekrvavitev delov telesa, ki so zaradi težav hladni.

Toplota kamnov prodira v kožo in mišice, ki postanejo mehke in prožne. Spodbuja limfni pretok, stimulira moč samozdravljenja in psihično ravnotežje.)

Masaža *ROSA* [ 90 min] –
60€

je masaža osnovana na tehnikah klasične masaže, ki je naravna metoda zdravljenja in ohranjanja zdravja s pomočjo dotika.

Masaža, ki ne prodre samo v kožo, ampak celo globlje, v mišice in kosti in refleksne masaže stopal, katere glavni cilj je popolna sprostitev, odprava motenega delovanje notranjih organov in vzpostavitev energetskega ravnovesja v telesu.

Masaža se izvaja na celem telesu in stopalih.

Masaža za nosečnice – delna [30 min] – 28 €

Masaža za nosečnice – cela [50 min] – 38 €

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih