Rumeni apartma


2 spalnici


Kuhinja z jedilnico


Dnevni prostor


2 kopalnici


Terasa


   Wi-fi


      TV


Cena od 80€/nočitev.


Apartma se nahaja v leseni hiši in je velik cca 66m2. V pritličju ima kuhinjo z jedilnico, dnevni prostor,  kopalnico, teraso, v nadstropju sta 2 spalnici in kopalnica.

V kuhinji so poleg drobnega inventarja (krožniki, posode, kozarci, kuhinjske krpe…), na voljo tudi kavni avtomat, opekač, mikrovalovna pečica, steklokeramična plošča s pečico, hladilnik z zamrzovalnikom in pomivalni stroj. V kopalnici so na razpolago brisače, copati, tekoče milo, tuš gel, šampon, wc papir.

Kot dodatne dejavnosti nudimo:


  • welness
  • masaže
  • kozmetične storitve

Rekreacija


Sama okolica vas vabi na sprehode v naravo.

Priporočamo vam sprehod po parku Mozirski Gaj, planinarjenje, ogled Snežne jame ali jame Pekel, ribolov, kolesarjenje, smučanje na Golteh, spust s kajakom ali raftom po Savinji, kopanje v Termah Topolšica, jezdenje s konji, ogled Rimske nekropole v Šempetru…

OTROŠKO IGRIŠČE IN JEZERO

Otroci se lahko zabavajo na otroškem igrišču. V naravnem jezeru lahko zaplavate in se prijetno ohladite ali pa si krajšate čas z ribolovom. Ulovljene postrvi si lahko tudi pripravite kot slastno kosilo ali večerjo.

IZPOSOJA OPREME

Možna je izposoja koles in otroškega sedeža za prevoz najmlajših, pozimi se lahko drsate na domačem jezeru, nudimo izposojo drsalk in tekaških smuči.

 

Imate še kakšno dodatno vprašanje?

Kontaktirajte nas!