O savni

V mrzlih dneh nam prija vse kar nas pogreje. Prav obisk savne, s svojimi pozitivnimi vplivi, je najboljša nega telesa in posledično vpliva na naše zdravje in dobro počutje. Z obiskom savne se nam poveča energija, zmanjša stres, znebimo se raznih strupov v telesu ter očistimo kožo, medtem ko se izboljšuje imunski sistem, in se hkrati obranimo od prehlada, astme, bronhitisa ter drugih bolezni, posledično pa se izgubi tudi kakšen odvečen kilogram telesne teže. Povedano na kratko, če hočete kaj narediti za vaše telo in za svoje zdravje obiskujte savno, kajti savnanje je tudi ena izmed najboljših antistresnih terapij.

O jacuzziju

Uporaba masažnega bazena nam po napornem delovnem dnevu, polnem stresa, ali po večjih psihofizičnih naporih in športnih dejavnostih, omogoča lebdenje v toplem vodnem objemu. Vrtinčenje vode nam povrne moči, nas sprosti in napolni s pozitivno energijo.

Nudimo vam možnost sprostitve v štirih lepo opremljenih ambientih. Vsi naši prostori s savnami so namenjeni za individualne obiske, kar pomeni, da ste tisti čas, ki ga imate rezerviran, v savni sami, zato je rezervacija obvezna.
Kraljevska savna z vodno posteljo

kraljevska-savna-z-vodno-posteljo-(3)Finska savna, vodna postelja, tuš kabina, wc, notranji in zunanji prostor za ohlajanje z ležalniki.

 

Če dodamo še penino in svečke, je to ROMANTIČNA KRALJEVSKA SAVNA.

Fotogalerija
Dolina savn

Dolina savn

2 finski, turška in infra savna, 2 tuš kabini, wc, potoček za masažo stopal, bazenček za ohlajanje, notranji in zunanji prostor za ohlajanje z ležalniki.

Če dodamo še penino in svečke, je to ROMANTIČNA DOLINA SAVN.

Fotogalerija
Mesečeva savna in jacuzzi

Mesečeva savna in jacuzzi

Finska savna, jacuzzi, tuš + wc, čebriček za ohlajanje, prostor za ohlajanje z ležalniki.

Če dodamo še penino in svečke, je to SAVNA Z MESEČEVO KOPELJO.

Fotogalerija
Faraonova savna in jacuzzi

Faraonova savna in jacuzzi

Finska savna, jacuzzi, tuš + wc, čebriček za ohlajanje, prostor za ohlajanje z ležalniki.

Če dodamo še penino in svečke, je to SAVNA S FARAONOVO KOPELJO.

Fotogalerija

Ste se že odločili in bi radi oddali rezervacijo?

Ali pa imate za nas kakšno vprašanje?

Kozmetični salon in masaže

Poleg prostorov s savnami vam je na voljo tudi celotna ponudba storitev v KOZMETIČNEM SALONU in pestra izbira kvalitetnih MASAŽ.